Shoot it! voor iPhone maakt echte ansichtkaarten

Julian 653 0
De nieuwe dienst Shoot it! voor de iPhone zet met de telefoon gemaakte foto’s direct om in een fysieke ansichtkaart. Voer een persoonlijke boodschap in en een adres en de kaart wordt voor je verstuurd.

Afdrukcentrales bieden al langer de mogelijkheid om een foto te laten printen als ansichtkaart, maar Shoot it! voor de iPhone maakt het je nog een stuk makkelijker. Met de dienst kun je waar dan ook ter wereld je familie of vrienden een zelfgemaakt kaartje sturen. Het enige wat je nodig hebt is een dataverbinding. Postzegels zijn niet meer nodig, Shoot it! zorgt voor de verzending van de kaart.

Ook belooft de dienst dat kaarten een stuk sneller bezorgd zullen worden dan gebruikelijk als je in het buitenland zit. De kaart die je uploadt wordt automatisch naar een afdrukcentrale in de buurt van de ontvanger gestuurd en van daaruit op de post gedaan.

Shoot it! is te downloaden in de appstore voor 79 eurocent. Vervolgens dien je te registeren op de website. Hier kun je credits inkopen (per 10 of 20 dollar) om kaarten te versturen. Het versturen van een kaartje naar de US kost 99 dollarcent, voor $1.24 komt je ansicht aan in de UK, voor West Europa betaal je $1.49.