Sekonic viert 60e verjaardag met gekleurde lichtmeters

Julian 1536 1
Sekonic bestaat zestig jaar. Om dat te vieren brengt de fabrikant een gelimiteerde oplage van de L-308S op de markt in speciale kleuren. Door een verhaaltje te vertellen over hoe je 'verliefd werd op licht' kun je een exemplaar winnen.

De L-308S Flashmate was er al in het zwart, ter ere van de zestigste verjaardag komt Sekonic met een rode, felgroene en lichtblauwe variant. Wil je er een bemachtigen, dan kun je meedoen aan de Seconic 60th Anniversary Contest.

Door een (Engelstalig) verhaaltje tussen de 250 en 500 woorden in te sturen over het moment waarop je 'verliefd werd op licht' maak je kans op een van drie felgekleurde lichtmeters. Je mag je verhaaltje illustreren met een foto, maar de wedstrijd gaat toch echt om de tekst. Meedoen kan tot 31 juli.


afbeelding van R Schoofs de Vries

Goedemorgen, Waar kan ik een mooi gekleurde lichtmeter de L-308S Flashmate kopen. graag wil ik een blauwe kleur i.p.v. zo'n saaie grijse die gebruikelijk verkocht worden. Ik heb al op meerder plaatsen geinformeerd, maar helaas. Kan u mij een adres geven of is er de mogelijkheid dat ik die bij u kan bestellen. Graag hoor ik van u.

Vr, Gr, R Schoofs de Vries
06 22512394