Sebastian Liste wint Terry O´Neill Award

Redactie 896 0
Na het winnen van de Ian Parry Scholarship, valt de Spaanse fotograaf Sebastian Liste meteen weer in de prijzen. Dit keer wint hij de Terry O´Neill Award voor zijn ´Urban Quilomobo´-serie. Met de succesvolle foto's won hij eerder ook al drie IPA's.

'Urban Quilombo' vertelt het verhaal van zestig daklozen families die wonen in een verlaten chocoladefabriek in Salvador de Bahia, Brazilië. In juli dit jaar won hij er al de Ian Parry Scholarship mee, in oktober drie IPA's en nu dus ook de Terry O'Neill Award. De serie is gepubliceerd door het Sunday Times magazine en Liste wordt nu gerepresenteerd door de Emerging Talent-divisie van Reportage by Getty Images.

Overige winnaars

Parijzenaar Algae Bory won de tweede prijs voor haar Correlations-serie, bestaande uit zelfportretten van een alleenstaande moeder en haar strijd om te overleven. Voor de derde prijs fotografeerde de Londonse fotograaf Laura Pannack jonge Britse naturisten. De overige zeven finalisten die op de shortlist stonden waren Kenneth O'Halloran, Andrew McConnell, Kelly Hill, Teri Havens, James Morgan, Robin Friend en Martin Maiers.

Foto © Sebastian Liste

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie