Save the Children zoekt droomfotograaf

Joni Hendrix 2596 0
Kinderrechtenorganisatie Save the Children zoekt een droomfotograaf. De organisatie nodigt voor hun actie mensen uit hun droomfoto te delen met de wereld. Diegene met de meeste stemmen mag voor Save the Children op reis als droomfotograaf.


Foto © Chris de Bode / Save the Children

Save the Children organiseert de fotowedstrijd ‘Droomfotograaf Gezocht’, omdat de organisatie het belang van dromen onder de aandacht wil brengen. Daarom is de kinderrechtenorganisatie op zoek naar de beste fotograaf die dromen kan vastleggen. De centrale boodschap aan de deelnemers is: ‘Meld je aan, maak mooie droomfoto’s en deel deze met de wereld, verzamel zoveel mogelijk stemmen en ga voor Save the Children op reis als droomfotograaf.’


Foto © Chris de Bode / Save the Children

Traject

Voor de actie is een aparte website ingericht. De campagne start 12 januari en duurt twee maanden. Na deze twee maanden gaan er een aantal mensen door naar een volgende ronde. In deze ronde gaat fotograaf Chris de Bode met tien finalisten op stap: vijf mensen die online de meeste stemmen hebben gekregen en vijf mensen die worden gekozen door de jury. Uiteindelijk wordt de winnaar gekozen op basis van het totaalplaatje van foto’s, motivatie, gesprek, opdracht, cv en match met het gewenste profiel. De winnaar gaat met Save the Children en fotograaf Chris de Bode op pad om een fotoreportage te maken van een van de projecten van de kinderrechtenorganisatie.

Interesse? Meld je dan aan.