Naar een bruiloft? Laat je smartphone thuis

Satirische video start #unplugthewedding campagne

Redactie DIGIFO... 1390 0
Je fotografeert een bruiloft en bezoekers springen constant voor je beeld om een foto te maken met een smartphone. Of je bezoekt zelf een bruiloft en moet de hele ceremonie bekijken via het scherm van de persoon voor je, omdat hij alles op zijn telefoon wil filmen. Herkenbaar? De mensen van SLF Weddings hadden hier schoon genoeg van en maakte een video met een oproep voor 'unplugged' bruiloften.

SLF Weddings is een Amerikaans  bedrijf dat zich specialiseert in trouwreportages in foto en video. Het bedrijf heeft talloze bruiloften gedocumenteerd en komt steeds vaker in aanraking met hobbyisten en smartphonefotografen. Nu heeft SLF Weddings er schoon genoeg van en maakte daarom deze grappige video.

Lees ook: Weeklange verlovingsreportage in IJsland

 

#Unplugthewedding

Het doel van de video is mensen bewust te maken en op te roepen om je smartphone thuis te laten en zelf naar de bruiloft te kijken. Door de ceremonie alleen maar door je scherm te bekijken mis je een hoop van de bruiloft In de video worden een aantal typische gevallen uitgelicht die SLF Weddings keer na keer op bruiloften tegenkomt. Oude mensen met iPads en enthousiaste amateurs, niemand wordt gespaard. 

Voor meer informatie over SLF Weddings kun je kijken op hun facebookpagina.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie