SanDisk lanceert microSD kaart met 's werelds hoogste transfersnelheid

SanDisk lanceert microSD kaart met 's werelds hoogste transfersnelheid

Joni Hendrix 1878 0
SanDisk introduceert een nieuwe microSD kaart met 's werelds hoogste transfersnelheid. Met de SanDisk Extreme PRO microSDXC UHS-II kaart kunnen grote bestanden, gemaakt met drones, smartphones en actioncams, met hoge snelheid worden overgezet.

De nieuwe geheugenkaart van SanDisk is verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 64GB en 128GB, en wordt geleverd met een USB 3.0 kaartlezer. De kaart zet bestanden van hoge kwaliteit over met een record snelheid die kan oplopen tot 275 MB/s. Eigenschappen als Class 10 en UHS Speed Class 3 (U3) maken de SanDisk Extreme PRO UHS-II microSD kaart uitermate geschikt voor het filmen van full hd en 4K ultra hd video’s met drones, actioncams en smartphones.

SanDisk Extreme PRO microSDXC UHS-II kaarten zijn achterwaarts compatibel met USH-I host devices en kunnen de snelheden van UHS-I evenaren als het host device dit toelaat. De geheugenkaarten zijn te gebruiken in extreme omstandigheden en gaan een lange tijd mee. De nieuwe kaart van SanDisk is bestand tegen schokken en temperatuurschommelingen, is waterdicht en is zelfs bestand tegen röntgenstraling.

Prijs en verkrijgbaarheid

De SanDisk Extreme PRO microSDXC UHS-II kaart wordt geleverd met levenslange garantie en zal in het tweede kwartaal wereldwijd verkrijgbaar zijn vanaf €159,99 (64GB) en €319,99 (128GB).