Sandisk kondigt 'snelste 32GB sdhc-kaart ter wereld' aan

Raymond 562 0
Sandisk komt in augustus met de naar eigen zeggen snelste 32GB sdhc-kaart ter wereld op de markt. De Sandisk Extreme SDHC 32GB leest en schrijft met een snelheid tot 30 MB per seconde.

Het kaartje kan tot 160 minuten aan full HD-video (1920x1080) opnemen met bitrate van 24 Mbps. De kaart voldoet hiermee aan de nieuwe Class 10-specificaties, wat meer dan genoeg is voor het probleemloos opnemen van HD-videomateriaal.

Sandisk zal de kaart in In augustus op de markt brengen. In die maand zullen ook de 4- 8 en 16GB modellen een 'upgrade' krijgen van Class 6- naar Class 10-standaarden. Adviesprijzen zijn nog niet bekend.

afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond