Sander Poppe - De Zuidelijke Eilanden

Julian 3445 0
Landschapsfotograaf Sander Poppe werkt aan een nieuw fotoboek. In 'De Zuidelijke Eilanden' staan zijn landschapsfoto's vastgelegd in Zeeland en de eilanden van Zuid-Holland centraal. Het boek wordt eind 2015 verwacht, inschrijven is nu mogelijk.

In DIGIFOTO Pro 2.2013 publiceerden we een uitgebreide masterclass, waarin landschapfotograaf Sander Poppe uitlegt hoe hij werkt. De fotograaf maakt veel gebruik van filters en besteed zeer veel aandacht aan zijn foto's. Van compositie tot jaargetijde en het weer, alles speelt een belangrijke rol in het werk van Sander Poppe.

De fotograaf werkt momenteel aan een nieuw fotoboek: De Zuidelijke Eilanden. Het boek krijgt een harde kaft, A4-formaat (landscape) en zal circa 150 pagina's bevatten. De foto's worden voorzien van locatievermelding en informatie over de omgeving, of hoe de foto is gemaakt. Daarmee geeft Sander een kijkje in zijn 'keuken' en zie je hoe zijn beelden tot stand komen.

Foto © Sander Poppe
Foto © Sander Poppe - Westerschelde

Eigen beheer

Het boek verschijnt in het vierde kwartaal van 2015 en wordt door Sander Poppe uitgegeven in eigen beheer. Vanaf nu is het mogelijk om in te schrijven voor het boek. De prijs bedraagt 29,95 euro, exclusief 7,50 euro verzendkosten (Nederland). Eerder bracht Sander Poppe al het fotoboek 'Typisch Nederland' uit.

Kijk voor meer informatie en een preview van het fotoboek op de website.

Sander Poppe - Fotoboek