Samsung SH100: camera voor facebookers

Redactie 700 0
Samsung lanceert met de SH100 een compacte wifi-camera. De foto’s die je met deze camera maakt, kun je via internet en je sociale netwerken direct met vrienden en familie delen.

Samsung wil met de SH100 de wereld dichterbij brengen. Dankzij wifi kun je met de camera direct foto’s en video’s delen op Facebook, YouTube en via e-mail. Ook kun je via de PC Auto Back-up functie automatisch je nieuwe foto’s uploaden naar je computer, zelfs als deze uit staat. Bovendien krijg je, door de camera te verbinden aan andere Samsung-apparaten, nieuwe mogelijkheden zoals het gebruiken van de Samsung Galaxy S smartphone als afstandsbediening voor de camera.

200.000 hotspots

De camera is uitgerust met een touchscreen, beschikt over een 5x zoom en 14.2 megapixels. Hij maakt niet alleen foto’s, maar ook HD-video’s. Deze video’s kun je net als de foto's direct delen op sites zoals YouTube. Om het uploaden van grotere bestanden makkelijker en sneller te maken, bevat de SH100 een account bij mobile hotspotprovider Boingo. Daarmee heb je toegang tot meer dan 200.000 wifi-hotspots wereldwijd.


AllShare

De SH100 is ook voorzien van AllShare, dat is gebaseerd op de DLNA-technologie. Hiermee kun je je camera direct op een HDTV aansluiten, zodat je thuis op je eigen televisie van je belevenissen kunt genieten.


De Samsung SH100 is vanaf maart in verschillende kleuren verkrijgbaar voor 199 euro, inclusief btw.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie