Samsung NX100 te zien in Youtubevideo

Julian 545 0
Op Youtube is een video verschenen waarin een compacte Samsung-camera met verwisselbare objectieven wordt getoond. Het ontwerp is anders dan dat van de huidige NX10 en NX5, waarschijnlijk gaat het om de NX100.

Geruchten over een kleinere NX100 gaan al langer in de rondte, deze worden nu kracht bij gezet door een video op youtube, waarin diverse Samsung-producten getoond worden. De video is inmiddels aangemerkt als ‘prive’ en zodoende niet meer te bekijken, de inhoud is echter nog op een screenshot te zien.Aan de linkerzijde is de reeds bekende NX10 of NX5 te zien, onder de getoonde objectieven bevinden zich waarschijnlijk de compacte 20-50mm zoom en de 20mm pancake, die Samsung al eerder in een roadmap toonde.

Samsung NX100

Rechts zijn een drietal platte camera’s te zien, waarvan het objectief verwisseld kan worden. Waarschijnlijk gaat het om de NX100, een nieuw en compacter model in de Samsung NX-serie, zonder elektronische zoeker. Die laatste kan mogelijk wel toegevoegd worden als externe accessoire, zoals op het witte model is te zien.