Samsung maakt compacts voor zelfportrettering

Redactie 520 0
Met de ST600 en ST100 introduceert Samsung twee compacts voorzien van zowel een lcd voor als een achter, wat de camera geschikt maakt voor zelfportrettering. Met de camera's lijkt Samsung te mikken op een jong, ondernemend publiek.

Mede daarom zal de camera uitgerust zijn met een smile- en jump-modus. Die eerste optie is bekend – bedoeld om iedereen lachend op de foto te krijgen – maar de jump-modus vormt eveneens een leuke gadget als je op vakantie of op een festival bent. Hiermee verschijnt op het display aan de voorzijde een lijn, waardoor iedereen tegelijkertijd kan springen. De Samsung maakt vervolgens drie foto’s, hopelijk terwijl iedereenin de lucht hangen.

ST600

ST100

ST600 & ST100

De 14,2 megapixel compacts beschikken beide over een 3,5-inch beeldscherm achter en een 1,8-inch beeldscherm voor. Terwijl de ST600 een 27mm objectief combineert met 5x optische zoom, heeft de ST100 deze functie ingebouwd gekregen.

Prijs en beschikbaar

Samsung's ST600 en ST100 zijn verkrijgbaar in vier kleuren: zwart, goud, paars en roze, allen met een metallic finish. De verkoopprijs bedraagt 349 euro.


afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie