Samsung lanceert nieuwe compacts

Redactie 438 0
Samsung lanceert vandaag vier nieuwe compactcamera's in de NV-serie.

De NV24HD is het nieuwe vlaggenschip van de NV-serie. Het is een 10,2 megapixel camera beschikt over een zogenoemde DRIM engine, waarmee je volgens de fabrikant in hoge snelheid fraaie platen schiet. De Samsung NV24HD is uitgerust met een Schneider 24 mm groothoeklens met 3,6x optische zoom. Daarnaast maakt de camera ook video-opnamen in HD-kwaliteit. Hiervoor gebruikt de camera de H.264-videostandaard. De camera beschikt over een optische en digitale beeldstabilisatie.

Middenklassers
Met de NV40 en NV30 introduceert Samsung twee nieuwe middenklassers in het compacte segment. De NV30 is een 8,1 megapixel camera; de NV40 beschikt over 10 megapixels Beide beschikken ze over een 3x optische zoom Schneider-lens. De Samsung NV40 en NV30 hebben een 2,5 inch groot LCD-display met screen-touch-bediening. Met beide camera’s kun je  ook naar mp3-muziek luisteren en filmopnamen maken, zij het in een minder hoge resolutie als de NV24HD.

Compacte mulimediacamera
De NV4 is het nieuwe model voor de onderkant van de markt. De 8 megapixel camera heeft een 3x optische zoom NV-lens. Het 2,5 inch groot LCD-display past automatisch de belichting aan bij een heldere of donkere omgeving. In de PMP-modus kun mp3’s luisteren en filmpjes in MPEG, AVI, MOV, WMV en ASF te bekijken.

De Samsung NV24HD is verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 379,- inclusief btw.

De Samsung NV40 en NV30 zijn verkrijgbaar voor verkoopadviesprijzen van respectievelijk € 279,- en € 229,- inclusief btw.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie