Samsung lanceert eerste curved note- en netbook

Redactie 642 0
Voormalig topzwemster Inge de Bruijn heeft tijdens de lancering van de Samsung's SF-notebooks en NF-netbooks het eerste curved exemplaar in ontvangst genomen. “Dit notebook is mij op het lijf geschreven”, zei ze over het 'sensuele' design.

Advertorial

De eyecatchers zijn niet alleen geschikt om te showen, maar ook handig voor mobiele foto-opslag en -bewerking. “Met dit notebook laat Samsung zien dat beauty & brains perfect samengaan”, zegt Inge de Bruijn. Samsung heeft de SF-notebooks en NF-netbooks op de markt gezet voor diegene die 'stijlvol voor de dag willen komen'. Ze hebben daarvoor een 'sensueel' design gecombineerd met de nieuwste technologie.


Energiezuinig

Opvallend is verder de zeer lange batterijduur. De enegiezuinige note- en netbooks kunnen tot elf uur zonder netvoeding. Ideaal als je tijdens een shoot langere tijd geen beschikking hebt over het lichtnet, maar wel je foto's wilt kunnen bewerken en opsturen.

Ook heeft Samsung 'Fast Start' ingebouwd, waardoor je in drie seconden nadat je je note- of netbook heb opengeklapt al aan de slag kan.


Prijs en beschikbaarheid

Zowel de note- als netbooks zijn in hetzelfde design en heldere witte kleur met zwarte binnenkant uitgevoerd, met uitzondering van de titanium-zilver gekleurde NF310. Deze netbook met 10,1-inch hd-beeldscherm gaat voor 399 over de toonbank. Zijn kleine broertje, de NF210, heeft geen hd-scherm en kost daarom vijftig euro minder. De SF310 en SF510 notebooks kosten allebei 899 euro. Eerstgenoemde heeft een hd-beeldscherm van 13,3-inch, de SF510 eentje van 15,6-inch. Allen worden geleverd met standaard twee jaar garantie en zijn per direct beschikbaar.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie