Samsung introduceert innov8-cameratelefoon met 8 Megapixels

Redactie 971 0
In navolging van Sony Ericsson kondigt nu ook Samsung een 8-megapixel cameratelefoon aan. Het toestel met typenummer i8510 zal op de markt komen onder de naam

De 8-megapixel cameratelefoon beschikt over gezichtsherkenning, smile shot en blink shot. Foto’s kunnen op de camera bewerkt worden met de ingebouwde software. Volgens Samsung is de innov8 ook als digitaal fotolijstje te gebruiken.

De innov8 draait op het Symbian S60 besturingssysteem, is uitgerust met 2,8-inch lcd-scherm en komt in een uitvoering met 8 GB of 16 GB opslagruimte. Het geheugen kan worden uitgebreid met nog eens maximaal 16 GB door middel van een Micro SD geheugenkaart. De telefoon beschikt over een gps-ontvanger, waardoor foto’s direct van gps-coördinaten kunnen worden voorzien. Energie haalt de Samsung i8150 uit een 1200 mAh batterij, volgens de fabrikant levert deze genoeg stroom om lang van alle multimediacapaciteiten gebruik te kunnen maken.

Daarnaast beschikt de telefoon over WiFi, bluetooth 2.0, Quad Band GSM en snelle UTMS/HSDPA (7.2 Mbps) verbinding. De Samsung innov8 zal in augustus op de markt verschijnen.

Zie ook: Sony komt met 8-megapixel cameratelefoon

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie