Samsung introduceert breedbeeldcamera

Redactie 972 0
Met model L74 introduceert Samsung een 7,2 megapixel Wide camera.

De Samsung L74 ‘My Best Friends’-camera beschikt over een 3 inch touch screen LCD-display en een speciale 28 mm groothoeklens om de beste panorama-shots op vakantie vast te leggen.

"Met zijn 3,6x optische zoom en ingebouwde World Tour Guide die praktische tips geeft over 2.600 verschillende regio’s in dertig landen, is de Samsung L74 jouw meest betrouwbare en compacte reisgenoot," aldus een persbericht van Samsung. Het geheugen is 450 MB dus de reiziger kan even toe.

De Samsung L74 beschikt over Face Recognition, Autofocus en Auto Exposure. Face Recognition scant automatisch de contouren van iemands gezicht en stelt automatisch scherp, helder en in de juiste compositie in. Zeker handig bij portretten of foto’s van groepen mensen zoals je reisgezelschap. AE stelt automatisch in op de juiste lichtval en de juiste kleuren. En als je twijfelt over de instellingen van de camera, biedt de Wise Shot-functie uitkomst. Met deze functie zijn simultaan foto's te maken, één met ASR en één met flitslicht. Je hoeft slechts de foto te selecteren die het mooist uitpakt.

De L74 beschikt tevens over Advanced Shake Reduction waarmee je volgens Samsung zelfs in barre lichtomstandigheden toch scherpe foto’s maakt. Je omzeilt lange sluitertijden en de kans op bewogen beelden.

Video-opnames maak je in MPEG-4 of VGA-formaat die je zelfs zonder tussenkomst van een pc kunt bewerken en editen. Zeker op reis is dat een handige bezigheid. Eenmaal terug van vakantie, heb je alle herinneringen helemaal op orde.

Prijs: € 310,- excl. btw, deze maand beschikbaar | Info: www.samsungcamera.nl

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie