Samsung Gear 360: eenvoudig belevenissen vastleggen, bekijken en delen

Samsung Gear 360: eenvoudig belevenissen vastleggen, bekijken en delen

Joni Hendrix 1500 0
Samsung onthult de Gear 360, een 360-graden camera waarmee je eenvoudig jouw belevenissen vastlegt, bekijkt en deelt. Met deze camera kan iedereen 360-graden content van bijzondere momenten creëren om ze vervolgens opnieuw te beleven met de Samsung Gear VR.

De Gear 360 is uitgerust met dubbele fisheye-lenzen, die beide een 15 megapixel beeldsensor hebben. Hierdoor kun je 360-graden video's in hoge resolutie (3840x1920) maken, net als 30 megapixel foto's. Je kunt ook 180 graden groothoekvideo's en –foto's maken door één kant van de cameralens te gebruiken. In elke situatie kun je beelden van hoge kwaliteit opnemen door de Bright Lens f/2.0, zelfs bij weinig licht krijg je goede resultaten.

Gemakkelijk meenemen

Even snel onderweg een toffe 360-graden foto of video maken? Geen probleem! Door het bolvormige en compacte ontwerp neem je de Gear 360 gemakkelijk overal mee naartoe. De camera heeft een gebruiksvriendelijk statief en ook is de camera geschikt voor een uitgebreide selectie bevestigingssystemen en accessoires.

Real-time

Synchroniseer de Gear 360 met een Samsung smartphone en je kunt tijdens de opnames de content in real-time zien. De camera zet de opnames door naar de smartphone. Dit is handig, want zo kun je je beelden direct bekijken, opslaan of delen via bijvoorbeeld Facebook of YouTube. Wil je een echte 360-graden beleving? Bekijk de video's dan met de Gear VR. Alle functies zijn beschikbaar via een speciale app die je kunt downloaden in Galaxy Apps, Google Play en met PC-software voor meer bewerkingsmogelijkheden.

Verschillende smartphones

De Gear 360 werkt samen met verschillende Samsung smartphones, waaronder de nieuwe Galaxy S7 en Galaxy S7 edge, Galaxy S6 edge+, Galaxy S6 en Galaxy S6 edge. De Samsung camera is in het tweede kwartaal beschikbaar in Nederland voor een verkoopadviesprijs van €419,-.

Kijk hier voor meer informatie.