Samsung Galaxy K zoom met 10x optische zoom

Julian 1440 0
Samsung introduceert de Galaxy K zoom. De smartphone met 10x optische zoom is de opvolger van de Samsung Galaxy S4 zoom die de Koreaanse fabrikant vorig jaar op de markt bracht. Het nieuwe model is een stuk dunner geworden.

Samsung zet de Galaxy K zoom in de markt als de 'ultieme' cameratelefoon. Het toestel is voorzien van een 1/2.3-inch bsi-cmos-sensor met 20,7 megapixels. In de platte behuizing is een objectief verwerkt met 10x optische zoom en OIS-beeldstabilisatie. Ook is een Xenon-flitser aanwezig. Een tweede camera aan de voorkant stelt je in staat om selfies te maken met 2-megapixelresolutie.

De 20,7-megapixelcamera's heeft een aantal geavanceerde opties. Zo kun je autofocus en belichting los van elkaar instellen en er is een 'Pro Suggest' mode waarin je vijf verschillende optimalisatiefilters krijgt.

Specificaties Galaxy K Zoom

Het scherm meet 4.8-inch, heeft een resolutie van 1280x720 pixels en is van het Super Amoled HD-type. Samsung voorziet de Galaxy K zoom van Android 4.4 kitkat. Een hexa-core-processor moet het toestel van de nodige kracht voorzien. De chip is een combinatie van een 1,3Ghz quad-core met een 1,7Ghz dual-core.

Het werkgeheugen is 2GB groot, 8GB opslagruimte is ingebouwd, maar dit kun je uitbreiden tot 64GB met een microSD-kaart. De accu heeft een capaciteit van 2430mAh.

Samsung Galaxy K zoom

Prijs en beschikbaarheid

Vanaf 21 mei ligt de Samsung Galaxy K zoom in de winkels voor een adviesprijs van 499 euro. Je hebt keuze uit de kleuren Charcoal Black, Electric Blue en Shimmery White.

Samsung Galaxy K zoom