Ruisverbetering voor Sony Image Data Converter

Raymond 1304 0
Sony heeft een nieuwe versie uitgebracht van de Image Data Converter. Versie 3.2 van de raw-converter kan volgens de fabrikant beter overweg met ruis op hogere iso-waarden.

Volgens Sony is het verschil goed merkbaar vanaf iso 800, waarbij het nieuwe algoritme zichtbaar betere resultaten moet afleveren. Alle spiegelfreflexen van de fabrikant hebben profijt van de update.

De Image Data Converter is onderdeel van de Image Data Suite, die bij nieuwe Sony-camera's wordt geleverd.

Geregistreerde Alpha-gebruikers kunnen de update gratis downloaden vanaf de Sony Europe Support website. Momenteel is alleen een Engelse versie beschikbaar, maar de komende dagen worden daar meer talen aan toegevoegd.


afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond