Ruben Nicolai ontknoopt Photo Academy Award 2010

Julian 690 0
Donderdag 9 september zal ex-beroepslama Ruben Nicolai in het Fotomuseum Den Haag de winnaar van de Photo Academy Award 2010 bekendmaken. Hoewel de 66 genomineerden nog nagelbijtend afwachten, weten wij de uitslag al.

Niet geheel toevallig verschijnt op 9 september ook de DIGIFOTO Pro Special Edition, waarin al het werk van de winnende en genomineerde fotografen van de Photo Academy Award 2010 is opgenomen. Om dit exclusieve naslagwerk op tijd bij de drukker te krijgen, waren wij uiteraard voorzien van de nodige voorkennis, maar daar mogen we helaas nog niks over verklappen…

Prijsuitreiking

De presentatie van de avond is tijdens de prijsuitreiking in het Fotomuseum Den Haag in handen van niemand minder dan Ruben Nicolai. Hij wordt vergezeld door de voltallige jury, alle genomineerden en een officiële afvaardiging van DIGIFOTO Pro.

De winnaar van de Photo Academy Award 2010 gaat naar huis met een geldbedrag van 5000 euro, vooruitzicht op een publicatie in DIGIFOTO Pro en mag zich een jaar lang winnaar van de Photo Academy Award noemen.

Ben je in de buurt? Donderdag 9 september, aanvang 18.00 uur, Fotomuseum Den Haag, Stadhouderslaan 43, toegang gratis. Ons herken je aan de stapel DIGIFOTO Pro Specials onder onze arm.

Expositie

Het werk van alle genomineerden is al vanaf 28 augustus tot en met 26 september te zien tijdens een expositie in het Fotomuseum Den Haag. De expositie reist daarna door naar Amsterdam, Antwerpen, Eindhoven, Groningen en Rotterdam.