Wil jij exposeren tijdens het Rotterdam Photo Festival?

Rotterdam Photo Festival zoekt talent!

Fabienne Keijzer 1298 0
Van 9 tot en met 12 februari 2017 staat Rotterdam in het teken van het Rotterdam Photo Festival. Met exposities in scheepscontainers, op bouwhekken, digitale schermen en andere verassende plekken in de openbare ruimte wordt er met het thema ‘Identity’ een hedendaags beeld van de (portret)fotografie geschetst. En daar kan jouw werk ook tussen hangen!

Rotterdam Photo Festival en Art Week

De tweede editie van het Rotterdam Photo Festival vindt plaats rondom het Deliplein in Katendrecht op een steenworp afstand van het Nederlands Fotomuseum. Het festival is onderdeel van de Art Rotterdam Week waar 25 tentoonstellingen van onafhankelijke kunstenaars te zien zullen zijn. Het Rotterdam Photo Festival is gratis te bezoeken en de winterse sfeer zal worden verzorgd door foodtrucks, muzikanten, vuurkorven en glühwein.
Rotterdam Photo

Rotterdam Photo zoekt talent 

Jouw werk kan er ook tussen hangen. Rotterdam Photo doet namelijk een oproep aan talentvolle fotografen, studenten en onafhankelijke fotocollectieven  om met het thema ‘Identity’ aan de slag te gaan. Zoek de visuele grenzen van het portret genre, uitwerking, techniek en presentatie op. Stuur vóór 20 december 2016 je werk op via deze link. Een commissie, onder andere bestaande uit Nicole Robbers (fotoredacteur NRC) en Frits Gierstberg (curator Nederlands Fotomuseum), zal een uiteindelijke selectie maken.
Rotterdam Photo

Identiteit 

Rotterdam Photo biedt tussen 9 en 12 februari 2017 ook verdieping door lezingen, portfolio reviews en workshops aan te bieden met als hoogtepunt Rotterdam Photo Talks dat plaatsvindt op 11 februari 2017 in Fenix 2. Tijdens Rotterdam Photo Talks worden verschillende aspecten van de hedendaagse fotografie belicht waarbij het maatschappelijk debat over het thema identiteit centraal staat. Meer informatie over het Rotterdam Photo programma wordt eind december bekend gemaakt op rotterdamphotofestival.com

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne