Rogue komt met 3-1 honeycomb grid

Julian 1208 0
Rogue introduceert een 3-in-1 honingraat-grid voor reportageflitsers. Het opzetstuk bestaat uit stapelbare grids, waarmee drie verschillende lichtbundels te creëren zijn. Half april ligt de accessoire in de winkels voor 53,49 euro.

Met de Rogue Grid krijg je meer controle om het licht uit je flitser te sturen. Een grid wordt gebruikt om het licht precies te laten vallen waar dat nodig is, zonder extra strooi-licht op de rest van de set te laten vallen. Door de grids te stapelen kun je een steeds kleinere lichtspot creëren om subtiele lichtaccenten aan te brengen.


De Rogue Grid is met bijna elke flitser te gebruiken door de meegeleverde Rogue Tension Strap. De grids kunnen ook gebruikt worden in combinatie met de Rogue Flashbender Small reflector (apart leverbaar). De grids en de gridstrap kun je meenemen in de bijgeleverde nylon opbergzak. De Rogue Grid is te koop vanaf half april voor een adviesprijs van 53,49 euro.


Op bovenstaande foto is het effect van de gestapelde grids (16 graden) en de losse grids (25 en 45 graden) te zien. Goed zichtbaar is de ronde hotspot met een zacht verloop naar de randen dankzij de ronde vorm van de grids zelf.