Rodney Smith – The End

Julian 1110 0
Rodney Smith heeft zich gespecialiseerd in zwart-wit fine art fotografie met humoristische thema’s waarin veelal een meervoudige boodschap is verwerkt. Zijn werk is vanaf 8 november gratis te zien in de Eckhart Gallery in Den Haag.

De in New York woonachtige kunstfotograaf is internationaal bekroond voor zijn werk. Ter ere van zijn veertigjarig jubileum als fotograaf toont de Eckhart Gallery in de expositie ‘The End’ een aantal foto’s uit het gelijknamige boek.

Opening

Op zondag 8 november om 14:00 uur wordt de expositie geopend door Rodney Smith zelf en zal hij zijn enigszins surrealistische stijl toelichten. Tevens wordt zijn nieuwe boek ‘The End’, waaraan Smith ruim tien jaar heeft gewerkt, gepresenteerd. De expositie is gratis te bezichtigen. Ook de opening is vrij toegankelijk voor geïnteresseerden.

Boek

‘The End’ wordt uitgebracht in een gelimiteerde oplage van 1000 stuks, gesigneerd door Rodney Smith. Het boek toont in bijna 200 grootformaat pagina’s (het boek zelf meet 41 x 51 centimeter) een verzameling kunstfoto’s uit Rodney Smith’s surrealistische portfolio van de laatste 20 jaar.


Foto's © Rodney Smith