Rode verf voor Nikon D3100

jesse kraal 4180 1
Na diverse andere merken heeft nu ook Nikon een rode spiegelreflexcamera in het assortiment. Gelijk naar de winkel rennen heeft geen zin, vooralsnog is de camera alleen terug te vinden op de Amerikaanse Nikon-website.

Pentax lijkt de uitvinder van vrolijk gekleurde dslr's, maar ook Canon en Hasselblad gaven hun camera's al eens een likje rode verf. Nikon probeert haar instapcamera D3100 onder de aandacht te krijgen met een metallic-rode kleur.

Het lijkt er op dat de vrolijke Nikon D3100 is voorbehouden aan de Amerikaanse markt. Nikon-websites uit andere landen maken geen melding van de rode camera. Vanwege de niet al te hoge nieuwswaarde heeft Nikon USA geen persbericht laten rondgaan.

Nikon D3100 Rood

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse

afbeelding van Roy

Mijn vraag bij dit soort berichten is altijd: WAAROM?!
Zou er nu echt zoveel marketing potentieel zitten in gekleurde bodies?