Rode introduceert VideoMic GO

Julian 2827 0
Rode presenteert de VideoMic GO. Het is de kleinste microfoon in het assortiment van de Australische fabrikant en een batterij is niet nodig. De microfoon wordt door de camera voorzien van stroom en weegt slechts 73 gram.

Met de VideoMic GO mikt Rode op filmers die zonder veel moeite betere geluidskwaliteit uit hun dslr willen toveren. Ook is de VideoMic GO geschikt voor GoPro- en compactcamera's, mits deze over een 3,5mm-jack beschikken.

Knoppen ontbreken op de microfoon. Je plugt de VideoMic GO simpelweg in je camera en deze zal zijn werk doen. Een batterij is niet nodig, de microfoon wordt door de camera voorzien van stroom.

Rode VideoMic GO

De Rode VideoMic GO voorzien van een Rycote-ophangingsysteem, dat schokken en beweging van de camera dempt zonder storende geluiden op te leveren. De Rode VideoMic GO is de kleinste microfoon in het assortiment van Rode. Met gewicht van 73 gram is het ook het lichtste exemplaar.

Op de website van Rode kun je voorbeelden beluisteren die zijn opgenomen met de VideoMic GO. De kleine microfoon krijgt in de VS een adviesprijs van 99 dollar en is per direct te bestellen.