Ricoh komt met firmware-update voor GR Digital IV

Julian 1202 0
Ricoh heeft een firmware-update aangekondigd voor de GR Digital IV. Vanaf 27 februari is de update te downloaden. De update bevat verbeteringen die zijn aangedragen door gebruikers van de camera.

In de nieuwe firmwareversie zijn een vijftal vernieuwingen opgenomen. Zo komt er een functie om een 'Copyright Notice' op te nemen in de exif-informatie van je foto's, je kunt tot 46 karakters invullen.

De automatische belichting zal na het updaten sneller werken. Ook kun je voortaan de Snap Focus Distance aan de ADJ-knop en Fn-knop koppelen. Zo kun je de instelling veranderen zonder het menu in te duiken.

Als vierde verbetering voegt Ricoh een functie toe waarmee foto-informatie getoond wordt bij gebruik van de Interval Composite-modus. Tijdens het maken van de foto's zie je het aantal gemaakte foto's en gedetailleerde informatie over de foto's op het beeldscherm verschijnen.

De laatste verbetering is de 'Floating black leven adjustment'-functie. Deze optie kun je gebruiken bij de Interval Composite-modus om ruis bij hoge iso-waarden te verminderen. Vanaf 27 februari is de update te downloaden op de Ricoh-website.

Ricoh GR Digital IV review

Onze review van de Ricoh GR Digital IV lees je in DIGIFOTO Pro 4.2011. Deze editie is na te bestellen via onze website.

Ricoh GR Digital IV