5x zoom & macrolichten

Ricoh introduceert stevige WG-50

Redactie DIGIFO... 857 0
Ricoh-Imaging heeft een nieuwe robuuste compactcamera geïntroduceerd. De Ricoh WG-50 biedt een 16MP sensor in een stevige behuizing die tot 14 meter diepte waterdicht is, vallen van 1.6 meter kan overleven en bij tempetaturen tot -10° Celsius gewoon blijft werken.

De Ricoh WG-50 is uitgerust met een 16MP sensor die foto's kan maken met een maximale iso-waarde tot 6400 die, door de back illuminated sensor, weinig ruis bevatten. Ook biedt de Ricoh WG-50 een aantal slimme functies zoals Hand-held Night Snap mode, waarbij de camera snel meerdere foto's maakt en die samenvoegt om een scherpe foto te creëren, en white balance optimalisation, wat voor prachtig groene boomblaadjes moet zorgen.Ricoh WG-50Lees ook: 24 uur lang livestreamen in 360 graden met de Ricoh R

Zoomobjectief & macro-modus

De nieuwe robuuste camera van Richo-Imaging komt met een 28-140mm f/3.5-5.5 objectief (kleinbeeldequivalent) die is omringd door zes led-lichtjes, waarmee je prachtige macro-foto's moet kunnen maken, zeker in combinatie met de 2MP digitale microscoopmodus die de camera bevat.

Prijs & beschikbaarheid Ricoh WG-50

De Ricoh WG-50 moet eind juni beschikbaar zijn in een zwarte en een oranje uitvoering voor een adviesprijs van rond de € 279,-.

Kijk voor meer informatie op de website van Ricoh-Imaging.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie