Nieuwe instapper in de wereld van 360°

Ricoh introduceert de Theta SC

Redactie DIGIFO... 857 0
Ricoh heeft laten weten met een nieuwe 360° camera op de markt gekomen. De Ricoh SC is een afgeslankte versie van de Theta S en wordt geïntroduceert als betaalbaar instapmodel in de wereld van 360°-fotografie.

De Ricoh Theta SC beschikt over dezelfde 14 megapixel sensoren en dezelfde objectieven als de Rihoh S die al eerder op de markt verscheen, maar beperkt de opnamemogelijkheid tot vijf minuten en komt zonder HDMI-poort.De Ricoh Theta SCLees ook: New York vanuit de hoogte. In 360 graden

Ricoh Theta App

Met het introduceren van de nieuwe Theta SC komt Ricoh ook met een update van de Theta app. Met de update moet het nog makkelijk worden om via de Theta met je smartphone te besturen en de gemaakte beelden direct te delen op al jouw social media-kanalen.

Met de Theta S hoopt Ricoh meer mensen te introduceren in de wereld van 360° fotografie. 'Met de groei van augmented- en virtual reality, willen wij een betaalbare camera van hoge kwaliteit op de markt brengen voor iedereen die geïnteresseerd is in dit nieuwe opwindende medium', aldus Ricoh.

De Ricoh SC moet dit najaar, in vier verschillende kleuren, in de winkels liggen voor een adviesprijs van ronde de € 300,-.

Voor meer informatie kun je kijken op de website van Ricoh.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie