Review Think Tank Shape Shifter: Zo groot als je wensen

Review Think Tank Shape Shifter: Zo groot als je wensen

Jasper van Bladel 1845 0
Als je als fotograaf een avontuurlijke aard hebt, kom je met een rolkoffer vol apparatuur niet ver. Door de jungle rijden is natuurlijk geen goed plan. Draagcomfort is dus een belangrijke vereiste, naast een flink volume. Want je wilt in de jungle zowel de paarse kaketoe als het weidse uitzicht vast kunnen leggen. Kortom: tijd voor de Think Tank Shape Shifter.

De Shape Shifter van Think Tank is een fototas die zichzelf aanpast qua grootte, afhankelijk van wat je er precies in stopt. Zonder of met weinig inhoud is het een compacte en relatief platte rugzak, maar helemaal volgeladen is het opeens een volwaardige grote backpack. Op die manier kun je altijd alle apparatuur meenemen die je wenst, maar is je tas niet onnodig groot en lomp als je alleen met je dslr plus prime of compacte zoom op pad gaat. En het fijne is, de tas stelt zichzelf en je hoeft de grootte van de tas dus niet handmatig bij te stellen via ingewikkelde procedures.

Opbergkoning

Verder is de tas voorzien van de nodige opbergvakken, zoals je wenst van een fototas. In de tas is naast je fotospullen nog plaats voor een jas, eten, je smartphone en je laptop. Je statief kun je centraal op de achterzijde van de tas bevestigen, zodat de tas in balans blijft. Om een goed draagcomfort te garanderen zijn de draagriemen en het schouderharnas zacht gevoerd.

Specificaties Think Tank Shape Shifter 15 V2.0

Afmetingen: 48 x 30.5 x 18cm
Gewicht: 2 kg
Prijs: € 279

In de Shape Shifter-serie zijn ook andere versies leverbaar, al vanaf € 244,-

Info: transcontinenta.nl/thinktank

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper