Altijd een perfecte foto voor $ 99,- per maand

Relonch: fotografie voor dummies?

Redactie DIGIFO... 640 0
Iedere fotograaf kent de frustrerende eerste periode wel. Je ziet een mooi beeld voor je, maakt een foto en als je deze terugkijkt valt het resultaat tegen. Hierna volgt een periode waarin je veel leert, van de belichting tot de nabewerking , waarna je foto's beter worden. Relonch komt nu met een cameraservice die dit leerproces overbodig maakt.

Relonch komt met een cameraservice waarmee ze altijd een perfecte foto garanderen. Voor $ 99,- per maand krijg je een simpele camera met maar één knop, geen scherm, en geen opslagmogelijkheid. Als je een foto maakt met de Relonch camera wordt deze automatisch via 4G verstuurd naar de server van Relonch, waarna deze voor je wordt bewerkt en de volgende dag naar jouw smartphone wordt verstuurd. Zo hoef je alleen nog na te denken over de compositie.

Lees ook: Photolemur – software die je foto's zelf optimaliseert

Relonch een knipoog naar analoog?

Het is nog maar de vraag of Relonch een succes zal worden. Hoewel het iets weg heeft van de oude analoge tijd waarin je moest wachten totdat je je foto kon zien, maar hoewel analoge fotografie nog altijd vrij populair is, lijkt deze camera niet gericht op mensen die nog analoog schieten.

De Relonch lijkt vooral gericht op mensen die zonder veel poespas een mooie foto willen hebben en het is maar de vraag of deze groep gebruikers een dag op de foto wil wachten. En dat is los van de prijs, want $ 99,- per maand is ook niet niks.

Kijk voor meer informatie op de website van Relonch.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie