Registreer en win!

jesse kraal 2707 0
Dat we een nieuwe website hebben is je waarschijnlijk niet ontgaan. Je kunt nu gemakkelijker foto's uploaden en meedoen aan fotowedstrijden. Daarvoor moet je je wel eerst registreren. Snel doen, want we geven toffe prijzen weg aan gebruikers!

Wij proberen je elke dag van interessante artikelen te voorzien op onze website. Toch wordt het hier pas echt leuk als je zelf ook mee doet. Je kunt foto's uploaden naar de Lezersgallery, de mooiste schoppen het tot de Spotlight. Elke week belonen we onze favoriete foto met een prijs, ook maak je kans op publicatie in DIGIFOTO Pro door je foto's in te sturen naar de lezersgallery.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd en daarom geven we je nog een extra stimulans om je gratis te registreren op onze website: we gaan regelmatig prijzen verloten onder alle geregistreerde gebruikers. Het enige wat je hoeft te doen is je registreren, al zijn we natuurlijk ook benieuwd naar jouw foto's!

De Prijzenpot

We geven de komende tijd regelmatig prijzen weg. De winnaars worden op de hoogte gebracht via e-mail en op de website bekendgemaakt. Dit zit er in de prijzenpot:

Vanguard Skyborne 51 t.w.v. 329,- euro
Degelijke en veelzijdige tas met ruimte voor je complete fotografie-uitrusting.

Vanguard Skyborne

Vanguard Auctus Plus 323CT t.w.v. 529,- euro
Stevig en breed inzetbaar carbonstatief, geschikt voor het zwaardere werk.

Vanguard Auctus

Vanguard Nivelo 204BK t.w.v. 79,- euro
Slank en lichtgewicht statief, ideaal voor compacte systeemcamera's.

Vanguard Nivelo

Tientallen fotoboeken
Onze boekenkast puilt uit. We gaan regelmatig boeken weggeven.

fotoboeken

We vullen de prijzenpot natuurlijk regelmatig bij met nieuwe prijzen!

Registreer en win!

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse