Regina Wyllie: 9 jaar oud en huwelijksfotografe

Regina Wyllie: 9 jaar oud en huwelijksfotografe

Jasper van Bladel 1675 2
Een meisje van negen jaar oud die professioneel fotografeert? Jazeker: de Engelse Regina Wyllie is negen jaar oud en is samen met haar vader professioneel huwelijksfotograaf. Ze fotografeert sinds haar derde en werkt uitsluitend handmatig.

Meestal als het gaat om jonge fotografen, speken we over twintigers of desnoods tieners. Maar een meisje van 9 jaar oud die professioneel fotografeert, dat is natuurlijk wel heel speciaal.

De Engelse Regina Wyllie, een dochter van fotograaf Kevin Wyllie, pakte op haar derde voor het eerst een camera op en heeft zich in de afgelopen jaren bekwaamd in de fotografie. Nu is ze zover dat ze officieel als tweede fotograaf aanwezig is bij de bruiloften die vader Kevin vastlegt. Er schijnen zelfs bruiden te zijn die speciaal naar de jonge fotografe vragen.

Het meisje had al eerder succes met een foto waarop haar vader en een bruid te zien zijn. Vader Kevin draagt een riem van ThinkTank en dat bedrijf vond de foto zo mooi dat ze hem hebben gebruikt in een reclame.

De bewuste foto die voor de reclame gebruikt is.

Handmatig

Regina fotografeert uitsluitend op de handmatige stand en weet precies wat ze doet. Het moet gek lopen wil Regina in de toekomst niet een veelgevraagd huwelijksfotograaf worden.

Bron

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper

afbeelding van Farah8

Welke camera gebruikt ze? Die handjes kunnen niet zo groot zijn..

afbeelding van Farah8

Welke camera gebruikt ze? Die handjes kunnen niet zo groot zijn..