Scanner voor Super 8 & Normal 8

Reflecta brengt nieuwe filmscanner op de markt

Redactie DIGIFO... 954 0
Analoge fotografie komt helemaal terug. De ene na de andere retro film wordt opnieuw geproduceerd en steeds meer analoge camera's worden onder het stof vandaan gehaald. Analoge video blijft iets achter, vooral omdat het lastig is om dit terug te kijken. Reflecta komt met een scanner waarmee je heel makkelijk je analoge video opslaat op een digitaal geheugenkaartje.

De nieuwe film scanner van Reflecta maakt het makkelijker dan ooit om analoge video's om te zetten naar digitale bestanden om ze zo te delen en veilig op te slaan. De scanner kan zowel Super 8  als Normal 8 film verwerken en kan dit opslaan op een sd-kaart zonder aangesloten te worden op een computer. Ook is het mogelijk om de scanner aan te sluiten op een tv, zodat je de beelden direct kan bekijken.Reflecta brengt nieuwe filmscanner op de markt Reflecta brengt nieuwe filmscanner op de markt Lees ook: Nieuwe Kodak Super 8 camera in de maak

Technische details Reflecta filmscanner

De nieuwe filmscanner van Reflecta biedt de mogelijkheid om filmspoelen tot 5 inch te verwerken met een snelheid van 2 frames per seconde. De frames worden verwerkt door een 1/3" CMOS sensor die de video opslaat als MP4 film met 30 beelden per seconde. De video kan worden opgeslagen op een SD of SDHC-kaart tot 32GB en kan ook via een usb 2 poort worden verstuurd naar een ander opslagmedium. Om de vordering in de gaten te houden en om kleine aanpassingen te doen is de scanner uitgerust met een 2.4 inch lcd-display.

Kijk voor meer informatie op de website van Reflecta of HAMA.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie