4 fotocamera's en 3 videocamera's

Reeks nieuwe producten van Canon aangekondigd

Redactie DIGIFO... 826 0
Canon begint 2017 met de aankondiging van zeven nieuwe producten, waaronder de Canon Powershot G9 X Mark II. Naast deze nieuwe camera in de Powershot G-serie komt het bedrijf met drie instap compactcamera's en drie videocamera's.

De nieuwe Powershot G9 X Mark II wordt gepresenteerd als ideale compactcamera voor fotografen die altijd een goede camera bij zich willen hebben die betere resultaten levert dan een smartphone. De G9 X Mark II beschikt over een grote 1 inch sensor met 20,1 megapixels en kan continu 8,2 foto's per seconde maken. Verder beschikt deze camera over 'dual sensing' beeldstabilisatie die 3,5-stops correctie biedt. De G9 X Mark II heeft een 28mm equivalent objectief met een maximaal diafragma van f/2 en een drie keer optische zoom voor fascinerende portretten en fraaie landschapsfoto's.PowerShot G9X Mark IIDe Powershot G9 X Mark II moet in februari in de winkel liggen en krijgt een adviesprijs van € 519,-.

IXUS

Canon heeft ook twee nieuwe IXUS camera's aangekondigd. De IXUS 185, IXUS 190. Deze camera's zijn de meest compacte IXUS camera's tot nu toe en zijn ontwikkeld voor mensen die overal een camera mee naar toe willen nemen. De camera's bieden een acht of tien keer optische zoom (acht keer bij de IXUS 185 en tien keer bij de IXUS 190) en geven gebruikers de mogelijkheid om hun foto's direct te delen op social media.Canon IXUSDe IXUS 185 krijgt een adviesprijs van € 119 en de IXUS 190 van € 179,-.  Beide camera's moeten in februari in de winkel liggen.

Canon PowerShot SX430 IS

De PowerShot SX430 IS is de nieuwe Powershot bridgecamera van Canon en biedt maar liefst 45 keer zoom. De SC430 IS beschikt, net als de nieuwe IXUS-modellen, over een 20MP sensor en de mogelijkheid om te filmen in 720p. Om scherpe beelden te garanderen beschikt de SC430 IS over intelligente beeldstabilisatie die zich contant aanpast aan de scéne die jij wil vastleggen.Canon PowershotDe Powershot SX430 IS moet in februari in de winkel liggen en krijgt een adviesprijs van € 269,-

LEGRIA HF camera's

Voor wie alleen geïnteresseerd is in filmen komt Canon vandaag met drie nieuwe modellen in de vernieuwde LEGRIA HF-serie: de LEGRIA HF R806, LEGRIA HF R86 en LEGRIA HF R88. Deze drie camera's bieden allerlei nieuwe creatieve controle, zoals de mogelijkheid om slow- en fastmotion effecten tijdens het filmen in of uit te schakelen. Om zeker van te zijn van natuurgetrouwe beelden is het mogelijk om tijdens het filmen backlight correctie aan te zetten.

De HF 86 en HF88 beschikken over 16GB intern geheugen, Wi-Fi en NFC zodat je je beelden direct kan delen en de HF88 beschikt ook nog over een groothoekadapter, zodat je deze camera ook kan gebruiken in kleine ruimtes.Canon LEGRIADe LEGRIA HF R806 heeft een adviesprijs van €289,-, de LEGRIA HF R86 van €369,- en de LEGRIA HF R88 heeft een verkoopadviesprijs van €389,-. Alle drie de camera's zijn beschikbaar vanaf eind januari 2017.

Kijk voor meer informatie op de website van Canon.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie