Recordaantal inzendingen voor Photo Academy Award

Raymond 596 0
Met 2,5 keer meer inzendingen dan vorig jaar heeft The Photo Academy Award 2009 een eigen record gebroken. 175 Deelnemende studenten stuurden in totaal ruim 2000 fotos.

Met deze internationale fotocompetitie kunnen deelnemers geldprijzen en publicaties in gerenommeerde magazines winnen, waaronder in DIGIFOTO Pro Magazine. Opvallend was dat een kwart van het totaal van Belgische fotografische opleidingen afkomstig was. Dat is fors meer dan vorig jaar..

Afgelopen donderdag 2 juli heeft de de jurering van The Photo Academy Award 2009 plaatsgevonden. De ruim 2000 fotos werden bekeken door de juryvoorzitter Hans Aarsman en de vakjury bestaande uit: Jochem Rijlaarsdam (GUP Magazine), Inge Henneman (Fotomuseum Antwerpen), Merel Kokhuis (Frame Magazine), Theo Audenaerd (Volkskrant Magazine), Sofie Stevens (de Standaard), Edie Peters (P/f), Bram Holzapfel (Lets Be Frank), Caroline Brugman (ELLE), Suzanne Dechert (Melkweg Galerie), Ingrid Deuss (Duval Guillaume) en Cor Kommers (HEMA).
 
In de overall-jury voor de hoofdprijs hadden Inge Henneman, Merel Kokhuis, Sofie Stevens, Cor Kommers en Hans Aarsman zitting. Aan hen de taak de overall Photo Academy Award winnaar 2009 te bepalen.
 
Tijdens de prijsuitreiking op vrijdag 11 september om 18.00 uur in het Fotomuseum in Den Haag worden alle prijswinnaars bekendgemaakt.afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond