Profoto komt met opvouwbare OCF Beauty Dish

Profoto komt met opvouwbare OCF Beauty Dish

Jasper van Bladel 1572 3
Profoto, fabrikant van licht- en flitsoplossingen, komt met een nieuw product, de OCF Beauty Dish. Dit is een extra compact en opvouwbaar model.

De nieuwe beauty dish heeft volgens de fabrikant de kwaliteiten van de klassieke Softlight Reflector van Profoto, maar brengt extra flexibiliteit en gebruiksgemak met zich mee. De beauty dish is makkelijk opvouwbaar, iets dat heel handig is als je op locatie werkt. Profoto belooft geen gedoe met het buigen van onderdelen bij het in elkaar zetten van het hulpmiddel.

Romig

De beauty dish produceert een helder en romig wit licht, dat volgens Profoto ideaal is om de schoonheid van je onderwerp te benadrukken. Het merk zegt dat het nieuwe opvouwbare hulpmiddel gemaakt is van duurzaam en kwalitatief materiaal en goed geschikt is voor portret- en modefotografie op locatie.

B1 en B2

De OCF beauty dish is verkrijgbaar in wit en in zilver. Beide dishes wegen ongeveer een halve kilo. Belangrijk om te weten is dat deze nieuwe beauty dishes gebruikt horen te worden met de losse flitsers B1 en B2 van het merk.

Prijs

De OCF beauty dish kost €160, onafhankelijk van de kleur. Meer informatie over de beauty dish en Profoto vind je op de website van Profoto.

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper

afbeelding van Pim Geerts

Dat zijn mooie prijzen, kan Elinchrom een puntje aan zuigen!

afbeelding van Tycho

Klopt die prijs wel? Bij KameraExpress €189,-.

afbeelding van A. Kriens

Dan zou ik eens bij Qflash gaan kijken.!
Die heeft de opvouwbare beauty dishes al vanaf €71.85 voor een Ø60cm
tot €99.85 voor Ø120cm.