Profoto introduceert B1 500 Air TTL Location Kit

Julian 1698 0
Profoto voegt de B1-locatiekit toe aan het assortiment. De kit bevat twee B1 500 Air TTL's, een autolader, snellader en rugtas. Met prijskaartje van 2950 euro (ex. btw) bespaar je 450 euro ten opzichte van losse aanschaf.

Eind 2013 introduceerde Profoto de B1, een krachtige flitser met accu en TTL-lichtmeting. De B1 combineert de voordelen van een reportageflitser (TTL, geen stekker nodig) met de kracht van een 500Ws-studioflitser.

De Profoto B1 heeft een prijskaartje van 1495 euro, de Air Remote TTL kost 295 euro en een extra accu heeft een adviesprijs van 189 euro, alle prijzen excl. btw. De nieuwe B1-locatiekit bestaat uit twee B1's, een autolader, snellader en rugtas. De kit kost 2950 euro excl. btw en is uit voorraad leverbaar.

Firmware-update

Importeur Mamiya Nederland meldt ook dat er een probleem met de firmware-update is opgelost. Onlangs bracht Profoto een update uit voor de Profoto Air Remote Canon TTL met ondersteuning voor de Canon EOS 1D-X, maar daar bleek een behoorlijke bug in te zitten. Dat is nu opgelost, de B1 werkt nu ook goed in combinatie met het topmodel van Canon.

Heb je een Profoto B1, dan kun je die zelf upgraden door een My Profoto-account aan te maken. Na registratie kun je de firmware-update downloaden.

Profoto B1 locatiekit
Foto via www.facebook.com/ProfotoStudiopartners