Professional Imaging 2013 - 14 t/m 16 april

EleniHoefsloot 2607 4
Van zondag 14 tot en met dinsdag 16 april vindt de veertiende editie van Professional Imaging plaats. Op de vakbeurs voor zowel professionele als hobbyfotografen laten fabrikanten hun nieuwste producten zien, zijn er lezingen te volgen en exposities te zien.

Toegang tot de Professional Imaging in het Nieuwegeins Business Center is gratis. Onder andere Canon, Nikon, Adobe en Olympus zijn vertegenwoordigd op de beurs. In totaal zullen meer dan zestig exposanten hun nieuwste producten tonen aan de bezoekers en zijn er diverse lezingen te volgen.

Daarnaast is er een expositie te zien van de Hasselblad Masters 2012-competitie. De Hasselblad Masters Award is een wereldwijde tweejarige fotografiewedstrijd voor deelnemers die minimaal drie jaar beroepsmatig werkzaam zijn als fotograaf.

Sprekers

In het Adobe Theater zijn een achttal sprekers te horen. Drie van de acht sprekers zijn al bekend. Tijdens de driedaagse beurs zijn Tim Flach, Stefan Schipper en Alrik Swagerman van Viewbook meerde keren te horen. Het gehele programma is halverwege maart hier te vinden.

Op de vakbeurs worden ook een aantal lezingen gegeven. Frans Barten (Workflow), Lars Boering (Sociale Media en ondernemen in de fotografie) en Mich Buschman (Portretfotografie) verzorgen ieder een twee uur durende lezing voor vijfentwintig bezoekers. De kosten zijn 22,50 euro per lezing.

Verslag

Net als vorig jaar zullen we ook dit jaar aanwezig zijn op de beurs om verslag te doen. Lees ons verslag van Professional Imaging 2012 hier.

Aanmelden

Hoewel de toegang gratis is, moet je jezelf wel registreren voor de beurs. Dat kan via de website van Professional Imaging.

  • 14, 15 en 16 april 2013
  • Zondag en dinsdag: 10.30-17.00 uur, maandag: 10.30-21.00 uur
  • Toegang: gratis
  • Locatie: NBC in Nieuwegein, klik hier voor een routebeschrijving
afbeelding van EleniHoefsloot

Eleni Hoefsloot | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Eleni

afbeelding van Dailyphotopress photoworld

Jammer dat een beurs weer wordt verziekt door amateurfotografen,vraag is dan wel waarom deze beurs Professional Imaging wordt genoemd terwijl veel magragen gratis hun kiekjes aan kranten en bedrijven leveren,dus enig zins bent u of verkeerd bezig of een verkeerde naam gekozen

afbeelding van Anneke de Waal

Elke professionele fotograaf is ooit begonnen als amateur/hobbyfotograaf! Dus het is gewoon tof dat iedereen welkom is.

afbeelding van Herman van Gestel

Niet elke fotograaf ;)...nooit mijn hobby geweest, zal nooit worden ook... ;)

maar er lopen teveel amateurs daar rond idd...dat maakt het lastig als bedrijven zoals Pro-foto...

afbeelding van Anoniem

Deze beurs bied meer dan de laatste Zoom beurs, en ook al lopen er hobbyfotografen tussen ja kan leren van elkaar. Er zyn hobbyisten waar professionals soms een puntje aan kunnen zuigen.