Printstagram, van iPhone naar papier

jesse kraal 2743 0
Digitale foto's eindigen vaak in een al even digitaal archief. Om te voorkomen dat al je dierbare Instagram-foto's ook zo eindigen, is Printstagram in het leven geroepen. Ze bieden verschillende boekjes, posters en stickers aan. Vooral de Tinybook is erg leuk.
Printstagram

Printstagram is een idee van de makers van Instagrid, een website waarmee je je Instagram-foto's ook kunt delen met niet-iPhone bezitters (ze bestaan). Printstagram heeft een vijftal producten: een poster, miniprints, stikkers, een minibook en een tinybook.

Vooral die laatste weet de aandacht te trekken, ondanks of juist dankzij het minuscule formaat. Het boekje is slechts enkele centimeters groot en bevat 24 foto's. Voor 10 dollar kun je drie boekjes bestellen en Printstagram zegt wereldwijd te verzenden.

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse