Doe mee en win een SIGMA objectief

Prijzen Urban Photo Race 2017 bekend

Redactie DIGIFO... 1080 0
De Urban Photo Race heeft zojuist de prijzen bekendgemaakt voor beide Urban Photo Races die dit voorjaar in Nederland gehouden worden en die liegen er niet om. De deelnemer die de mooiste foto's maakt gaat na afloop met een nieuw SIGMA objectief naar huis.

Wie als winnaar uit de bus komt ontvangt een SIGMA 18-300mm f/3.5-6.3 DC Macro OS objectief en mag meedoen aan een workshop straatfotografie gegeven door Fokko Muller. Wie bij de race in Amsterdam tweede wordt krijgt een Sirui KTV 204 alu Tripod, de tweede prijs voor de race in Rotterdam is een Wizmount CU2 tas en de derde prijs is bij beide races een Canon Connect Station CS100, alle drie beschikbaar gesteld door Foto de Vakman. De winnaars van eerste en tweede prijs bij de race in Rotterdam krijgen ook een waardebon voor een fotoboek respectievelijk afdruk van Profotonet.

Alle winnaars krijgen de foto's die ze hebben gemaakt tijdens de race mooi afgedrukt mee naar huis.Lees ook: Urban Photo Race dit jaar in Amsterdam en Rotterdam

Extra prijzen

De Urban Photo Race heeft ook extra prijzen voor de juryfavoriet en de beste foto in elk thema. Wie de favoriete foto van de jury maakt gaat naar huis met afdrukken en fotoapparatuur van DeGreef en Partner en de beste foto van elk thema wordt beloond met een afdruk en een boek van Van Duuren Media.

Urban Photo Race

De Urban Photo Race is een evenement dat al sinds 2011 jaarlijks in Nederland gehouden wordt. Deelnemers krijgen  12 uur de tijd om 18 foto's te maken met 6 verschillende thema's. De race wordt al jaren in Amsterdam gehouden en dit jaar is het ook mogelijk om Rotterdam met je camera te ontdekken.

Wil je meedoen, schrijf je dan snel in via de website van de Urban Photo Race. Wacht hier niet te lang mee, want op 24 februari eindigt de vroege vogel korting voor de race in Rotterdam en op 10 maart voor de race in Amsterdam, waarna je meer betaalt voor je inschrijving.

Kijk voor meer informatie en om je direct in te schrijven op deze website.

De Urban Photo Race wil graag Amsterdam, Rotterdam en de onderstaande partners bedanken voor hun samenwerking.Urban Photo Race

 

 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie