Prijswinnaars lezersonderzoek 2011

Julian 1365 2
Door middel van ons lezersonderzoek kunnen we DIGIFOTO Pro nog beter maken en op jullie wensen afstemmen. Als dank voor het deelnemen hebben we vijf mooie prijzen verloot onder de invullers. Vandaag maken we de winnaars bekend.

Het invullen van ons lezersonderzoek kon je niet goed of slecht doen, de winnaars zijn uiteraard dan ook geheel willekeurig geselecteerd. De vijf winnaars krijgen hun prijs zo spoedig mogelijk thuisgestuurd.

Winnaar: Krijn Buijtelaar
Wacom Intuos4 Medium t.w.v. 369,90 euro

Met 2048 drukpunten en instelbare ExpressKeys is de Wacom Intuos4 dé pentablet voor het bewerken van je foto's. Een DVD bestaand uit drie volumes, met ruim 10 uur aan tutorials van professionals helpt je op weg
www.wacom.nl

Winnaar: Jan de Jonge
Joby Gorillapod Hybrid t.w.v. 55 euro

De Gorillapod Hybrid is de ideale partner voor een compacte systeemcamera. De geïntegreerde aluminium kogelkop kun je negentig graden kantelen en 360 graden roteren.
www.gorillapod.nl

Winnaar: Mylene de Ruijter
Click Elite Compact Sport 15 t.w.v. 129 euro

Met deze sportieve camerarugzak kom je met gemak de hele dag door. Naast je apparatuur is er plaats voor wat extra kleding, eten en drinken. De schouderbanden zijn voorzien van comfortabele padding.
www.clikelite.nl

Winnaar: Karim Sahmi
Redged TSC-424 met RNB-1 balhoofd t.w.v. 249 + 79 euro

Ingeklapt is dit compacte reisstatief met poten van carbon slechts 38 cm groot. Uitgeklapt kom je tot 141 cm hoog. De combinatie van statief en balhoofd weegt slechts 1,2 kilogram.
www.redged.nl

Winnaar: Anneleen Vandycke
Western Digital My Book Live 1 TB t.w.v. 129,90 euro

Met deze netwerkschijf sla je veilig al je bestanden op via het netwerk. Geschikt voor pc en Mac. Via een speciale app voor je iPad of smartphone kun je overal van afstand je foto's bekijken.
www.westerndigital.nl

afbeelding van Anneleen Vandycke

Top! Alvast bedankt met deze mooie prijs.

afbeelding van TheBull

Helemaal top!
Ik ben blij met de Joby Gorillapod Hybrid.

Bedankt!

Groetje,
Jan