Prijsuitreiking Covershoot Professional Imaging 2013

Julian 1982 0
Op de Professional Imaging 2013 hebben we 363 bezoekers op de foto gezet. Één van de deelnemers aan onze covershoot maakte kans op de Fujifilm XS-1. De winnaar maakten we onlangs bekend, vandaag kwam hij bij ons langs om zijn prijs in ontvangst te nemen.

Marius PuhlIn deze video maakten we bekend wie de winnaar werd van de Fujifilm XS-1. 'Het filmpje was spannend tot het eind aan toe, ik was dan ook aangenaam verrast dat het filmpje met mijn naam eindigde', vertelt Marius Puhl. Na het zien van het filmpje, kon hij er niets anders van maken dan dat hij gewonnen had. En inderdaad, Marius is de gelukkige nieuwe eigenaar van de Fujifilm XS-1!

We nodigden Marius uit zodat we hem de prijs persoonlijk konden overhandigen en hem met zijn prijs op de foto konden zetten voor een plaatsing in onze Hall of Fame.

Fotograferen is een uit de hand gelopen hobby vertelt Marius. Hij heeft een Canon 7D en 5D Mark II in zijn tas zitten. De Fujifilm XS-1 komt desondanks goed van pas, want op een fietstocht je dslr met telezoom meenemen is niet altijd ideaal, geeft Marius toe.

Wij wensen Marius veel plezier met zijn prijs, nogmaals van harte gefeliciteerd!

Marius Puhl Winner Edition