Bestel voor 31 augustus

Prijs en beschikbaarheid Nikon jubileumproducten bekend

Redactie DIGIFO... 1060 0
Het zal je niet ontgaan zijn, Nikon bestaat 100 jaar. En om dit heugelijke feit te vieren kondigde het Japanse bedrijf begin dit jaar al een indrukwekkende jubileumcollectie aan met speciale edities van populaire Nikon-producten en bijzondere verzamelobjecten. Vandaag heeft Nikon de adviesprijzen en verschijningsdata bekendgemaakt.

Op 25 juli 1917 opende Nikon (toentertijd Nippon Kogaku Kogyo) haar deuren en sinds dien produceert het Japanse bedrijf grensverleggende producten. Om te vieren dat het bedrijf al 100 jaar lang meegaat heeft Nikon een aantal populaire producten zoals de Nikon D5, D500 en de 'drie draken' (drie lichtsterke zoom-objectieven die de basis vormen voor fotojournalistiek) een bijzondere nieuwe uitvoering gegeven en komt het bedrijf met een aantal exclusieve verzamelobjecten, zoals een kirstallen reproductie van de eerste Model I-camera ontworpen door Swarovski. Wil je het 100-jarig jubileum met Nikon meevieren, dan kan je een jubileumproduct bestellen vanaf € 109,-.Nikon 100 jaarLees ook: Nikon trakteert: 100 dagen cashback & gratis jubileumproducten
Lees ook: 
100 jaar Nikon: van 1917 tot nu

Nikon jubileumproducten bestellen

Wil je een uniek verjaardagsproduct bestellen, dan kan dat via een selectief aantal officiële Nikon-dealers en moet je dit voor 31 augustus doen. Wanneer je jouw jubileumproduct ontvangt is dan nog niet precies te zeggen, hoe meer producten er besteld worden hoe langer het kan duren.

Kijk voor meer informatie op deze website van Nikon.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie