Presentatie Adobe Creative Suite 6 en Creative Cloud op 23 april

Jasper van Bladel 2164 0
Het wachten op CS6 is bijna voorbij. Adobe introduceert Creative Suite 6 en Creative Cloud maandagavond 23 april om 19:00 uur wereldwijd via een webcast. De volgende dag komt Adobe Nederland om 16:00 uur met een online videopresentatie.

Tijdens de Nederlandse presentatie, dinsdag 24 april om 16:00 uur, worden Creative Suite 6 en Creative Cloud geïntroduceerd. Vincent van Lamsweerde en Colin van Oosterhout presenteren de nieuwigheden in een volgens het bedrijf knallende videopresentatie.

Suite en Cloud

Tijdens de videopresentatie maken we kennis met de nieuwe opties en mogelijkheden van het pakket Creative Suite 6, waar onder andere Photoshop CS6 bijhoort. Photoshop CS6 is als gratis betaversie overigens al te downloaden. Ook wordt Creative Cloud geïntroduceerd. Een hub waar gebruikers terecht kunnen voor het delen en bekijken van bestanden.

In die Creative Cloud is daarnaast onder andere de volledige Creative Suite terug te vinden. Je betaalt een maandelijks bedrag waarvoor je vervolgens alle applicaties van Adobe kunt gebruiken.

Wereldwijde introductie

De Nederlandse introductie volgt op de wereldwijde videopresentatie op maandag 23 april, 19:00 uur Nederlandse tijd.

Na de presentaties komen we natuurlijk nog uitgebreid terug op de nieuwe producten van Adobe.

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper