Prachtige time lapse van lava

Prachtige time lapse van lava

Nadja Geskus 265 0
Lava heeft iets prachtigs om naar te kijken. Het is een van de meest interessante natuurverschijnselen om te mogen aanschouwen. Fotograaf Jack Fusco maakte een prachtige time lapse van lava wat de zee in stroomt.

Jack Fusco

Fotograaf Jack Fusco staat bekend om zijn prachtige landschapsfotografie. Tevens maakt hij prachtige foto’s van sterrenhemels. ‘Fotografie is mijn uitvlucht; het is mijn rust in een anders hectische plaats. Ik hoop dat de kijkers diezelfde schoonheid en rust vinden in het bekijken van mijn foto’s, als ik vind het maken van de foto’s,’ vertelt Jack Fusco op zijn website.

Prachtige time lapse van lava

Time lapse van lava

In deze prachtige time lapse weet Fusco een aantal prachtige natuurelementen samen te voegen. De timelapse heet "61G Ocean Entry". Volgens Fusco zelf is het ’t meest opwindende en uitdagende project waar hij ooit aan heeft mogen werken. Voor het hele project had het team maar drie dagen. Het probleem was echter dat de eerste tijd het weer behoorlijk tegen zat, dus het team moest afwachten tot het beter werd. Maar het resultaat mag er zeker weten zijn! Het zijn prachtige beelden die je nog niet eerder hebt gezien en de melodramatische muziek voegt nog net even dat extra beetje spanning toe.

 

 

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja