Prachtige beelden van Jeruzalem

Prachtige beelden van Jeruzalem

Nadja Geskus 430 0
Elke grote stad heeft iets unieks en heeft prachtige plekken die je moet hebben gezien. In deze prachtige video ‘Voices of Jerusalem’, gemaakt door team Kaveret, wordt Jeruzalem op een prachtige manier gevangen.

Jeruzalem

De diversiteit van Jeruzalem is lastig te vangen in één video, maar team Kaveret heeft dit toch op een fantastische manier weten te doen. Je ziet de vele gezichten van de stad met zijn diversiteit aan culturen en religies. Voor deze video is er meer dan 540 uur, zo’n 1.8TB, aan beeldmateriaal geschoten, overal in de stad! Een overweldigende hoeveelheid beeldmateriaal dus, wat er voor zorgde dat het team zo’n 30 dagen ervoor uit moest trekken om dit te bewerken. Het was een grote opgave om dit logistiek voor elkaar te krijgen. Met maar 15 dagen om te schieten op meer dan 40 locaties. Het leek bijna onmogelijk, maar toch hebben ze het voor elkaar gekregen!

Prachtige beelden van Jeruzalem

Gear

Voor zo’n grootschalig project heb je natuurlijk ook een hoop apperatuur nodig. Er werden een aantal verschillende body’s gebruikt als de Sony A7R II, Sony A7S II en Sony FS700R. Voor de hyperlapse beelden werd er een Canon EOS 5D mark III gebruikt en voor de drone beelden een Inspire 1. Tevens werd er een bijzondere hoeveelheid verschillende lenzen gebruikt: 16-35mm, 24-105mm. 28mm, 35mm, 50mm, 85mm, 100mm, 135mm en 70-200mm. Aan apperatuur kwamen ze in elk geval niets te kort!

 

 

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja