Portretten maken in de nacht zonder flitsers

Portretten maken in de nacht zonder flitsers

Nadja Geskus 858 0
Als je er 's nachts op uit trekt heb je een hoop licht tot je beschikking. En hoewel het misschien niet het gebruikelijke licht is wat je gebruikt voor je foto's, kun je er wel prachtige beelden mee maken! Jordan Matter geeft in deze video een aantal tips hoe je 's nachts dit licht kunt gebruiken om prachtige te nachtportretten maken. Een interessante video!

Nachtportretten

Shutterbug fotograaf Jordan Matter deelt vijf geweldige tips over hoe je 's nachts prachtige portretten kunt schieten met zeer weinig gear. Hij laat je zien hoe je gebruik kunt maken van het licht wat er nog beschikbaar is in de nacht. Op die manier is hij in staat om drie totaal verschillende nachtportretten te fotograferen in slechts een paar minuten. Zo gebruikt hij het zachte licht van een etalage, die net als een soort grote softbox werkt. Met een paar kleine aanpassingen zien je portretten er weer heel anders uit, maar nog steeds fantastisch!

Nachtportretten maken met beschikbaar licht

Jordan Matter

Op de website van Jordan Matter staan nog een hoop meer van dit soort informatieve video´s. Wij vonden het interessant om te zien hoe hij in de nacht foto´s maakt. Wat doe jij als je ´s nachts portretten wilt schieten. Pak jij het op een andere manier aan?

 

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja