Portfolioreview en fotoboekenbeurs

Portfolioreview en fotoboekenbeurs van Fotografie Stichting Zuid Nederland

Fabienne Keijzer 767 0
Fotografie Stichting Zuid Nederland organiseert naast een portfolioreview dit jaar ook een fotoboekenbeurs. Op deze beurs vind je nieuwe, maar ook tweedehands en antiquarische fotoboeken. Ben je dus nog op zoek naar een aanvulling op je collectie? Of een cadeau voor een fotografieliefhebber? Bezoek dan de beurs.

Portfolioreview

Twee keer per jaar organiseert Fotografie Stichting Zuid Nederland (Fotosz.nl) een portfolioreview. De eerstvolgende portfolioreview staat gepland voor zaterdag 21 januari 2017 in Galerie Pennings in Eindhoven. Op die dag ben je tussen 11:00 en 15:00 uur welkom om je portfolio te laten reviewen door kenners. Je moet je voor die tijd wel even aanmelden. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Fotografie Stichting Zuid Nederland.
Portfolioreview en fotoboekenbeurs

Fotoboekenbeurs

Ook organiseert Fotografie Stichting Zuid Nederland dit jaar een heuse fotoboekenbeurs. Op zondag 19 maart 2017 ben je in het pand naast Galerie Pennings in Eindhoven welkom om tussen alle nieuwe, tweedehands en antiquarische fotoboeken te snuffelen. De beurs is gratis te bezoeken. Mocht je zelf fotoboeken willen verkopen, dan kun je tegen betaling een tafel huren. De beurs is te bezoeken van 11:00 tot en met 17:00. Bezoek voor meer informatie de Fotosz.nl website.

Lees ook: FOMU Antwerpen organiseert stocksale

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne