Portfolioboek presenteert Nederlandse fotografen

Raymond 592 0
Alle fotografen in Nederland krijgen de mogelijkheid om hun werk te presenteren in de uitgave 'Dutch Photography Portfolio 2010'. Het boek wordt begin oktober dit jaar verspreid onder 1500 art directors en beeldredacteuren.

Iedere Nederlandse fotograaf kan zijn werk inzenden. De uitgeverij maakt een selectie van 140 inzenders, welke een plaats in het boek zullen krijgen. De publicatie is niet gratis;  een enkele spread (46 x 23 cm) kost 945 euro en een dubbele spread kost 1740 euro. Wie zich voor 30 juli aanmeldt, krijgt tot € 400 euro. 

De Dutch Photography Portfolio is niet gelieerd aan een belangenorganisaties. Meer info vind je op www.dutchphotographyportfolio.nl of telefonisch via 010-7506526.

afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond