Portfolio reviews op Slideluck Potshow

Redactie 665 0
Over een paar dagen is het zover, dan komt de internationaal gevierde Slideluck Poshow naar Amsterdam. Directeur van sponsor WIN, Hans Neleman, komt speciaal naar Nederland voor de avond en geeft de dag ervoor portfolio reviews.

Tijdens Slideluck Potshow staan twee dingen, ‘slideshow’ en ‘potluck dinner’, centraal. Deze worden op creatieve wijze gecombineerd. De avond begint namelijk met een diner bestaande uit gerechten die de bezoekers zelf meebrengen. Daarna worden de lichten gedimd en is het tijd voor een slideshow. Met een van de nog beschikbare kaartjes en een zelf in elkaar gedraaide pastasalade kun je op 4 juni de avond meemaken. 

Portfolio review

Een van de sponsors van het initiatief is WIN-directeur Hans Neleman. Hij komt voor de avond naar de hoofdstad en zal de dag ervoor portfolio reviews organiseren in het kantoor van Solar in Amsterdam. Van 14.00 tot 19.00 uur buigt de gerenommeerde fotograaf zich over jouw werk. Stockbureau WIN-Initiative beschikt over een database waarin bijna 20.000 foto's van 800 internationale fotografen.

Informatie

De Slideluck Potshow vindt plaats in Pakhuis De Zwijger. Meer informatie over de avond en aanmelding vind je op de website. Om je aan te melden voor de Portfolio review kun je Hans Neleman mailen via hans@win-initiative.com.


afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie