Polaroids naast de champagne in de minibar

jesse kraal 2157 0
De Amerikaanse hotelketen Ace Hotel biedt in haar minibars nu Impossible-film aan. De keten wil op die manier gasten aanmoedigen de mooie momenten van hun verblijf vast te leggen met Polaroidcamera's.

In de hotelkamers ligt een oude Polaroidcamera, terwijl in de minibars cassettes Impossible-film liggen. De verpakking is speciaal voor de hotelketen ontworpen. Niet alleen kunnen de gasten op die manier hun verblijf in het Ace Hotel vastleggen, ook is er een kans dat hun polaroid wordt uitverkozen voor de tentoonstelling '24 hours at the Ace'. Volgend jaar zal deze tentoonstelling worden gehouden in de vestiging in New York.

Speciaal voor de gelegenheid heeft Ace Hotel ook een pakket met een zo goed als nieuwe Polaroidcamera en Impossible-film uitgebracht. Als je nu gelijk enthousiast bent, moeten we je helaas teleurstellen: de camera's zijn al uitverkocht. Er zit in dat geval niets anders op dan afreizen naar New York, Portlant, Seatle of Palm Springs om een nachtje in een Ace Hotel door te brengen.

Ace Hotel

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse